Hvalpe

VED KØB AF HVALP

 • 1 stk Eurasierhvalp
 • Vaccineret og chippe
 • Sele + snor
 • Hvalpestartpakke fra Royal Canin
 • DKK Stambog + sundhedsattest
 • 1 stk. forsuttet tøjdyr

Regler for at indføre hvalp til andet EU land + Norge
For at indføre en hvalp fra Danmark til andet Eu land + Norge, lavede Eu nye regler 29 dec 2015

Dette betyder at for at må indføre en hvalp lovligt, skal den være rabiesvaccineret, dette må den først blive, når den er 12 uger gammel, herefter skal der yderligere gå 3 uger før den må indrejse til det pågældende land.

Alt i alt bliver en hvalp 15 uger gammel.

Der er lande der giver dispensation for dette, man skal bare søge fødevarestyrelsen om indrejse tilladelse Danmark, Finland, Østrig.

Hvis vi sælger en hvalp til f eks Norge, kræver vi at man kommer og henter den i bil, da den nu er for tung til at må være med i flykabinen, men for lille til at være i en transportkasse.

HANDELSBETINGELSER:

 1. Opdrætter har forkøbsret til hvalpen/hunden, hvis den skal omplaceres, til en nærmere aftalt pris. Dette er for at undgå vores hunde/hvalpe ender på internat, betyder kun at vi skal spørges først.
 2. Neutralisering er forbudt med mindre der er sygdom involveret. Eurasier får virkelig hyper pels når de er neutraliseret, og der kan også følge andre sygdomme med, den kan få problemer med at holde tæt, diabetes osv.
 3. hunden skal røntgenfotograferes for HD-hofte og AD-albuer og patella-knæ undersøges når den er ca 1½ år gammel, dette skal der købes rekvisitioner til hos DKK. Vi er erhversmæssige opdrætter og er erstatningspligtige i 2 år ligesom alle andre handler, men for at overholde forpligtelserne, skal hunden undersøges, inden man har haft den i 2 år. Vi skal selvfølgelig bruge resultaterne til vores videre avl, og dette er jo et parameter man kan bruge ved køb af hvalp.
 4. Avl er kun tilladt ved FCI godkendte hunde og selvfølgelig af samme race, og avlsgodkendte. Opdrætter står til rådighed med råd og vejledning.
 5. Ved alvorlig sygdom og død, skal opdrætter underrettes.
 6. Vi har livslang support til købere, intet er for stort intet for småt, bare spørg, og vi vil prøve at finde svaret, hvis vi ikke selv kender det.

Venteliste

Vi har nu indført en regel for at stå på vores venteliste til hvalpe køb.
For at vise man er seriøs hvalpekøber skal man indbetale 500 kr for at stå på vores hvalpeliste.

Dette er et venteliste gebyr
Hvis man springer fra før hvalpene er født, får man de 500 tilbage.
Hvis man vel og mærke husker at give besked.

​For at komme på vores hvalpeliste, kræver vi at i kommer på besøg (hele familie, da vi forventer at et hvalpekøb er et familieprojekt) og ser vores hunde og vores kennel forhold, så i kan godkende os og omvendt.

Opråb!
Til kommende hvalpekøbere. Pga. en væsentlig smittefare, når man er ude at besøge de små hvalpe, er det en rigtig god ide at vaske hænderne grundigt med sæbe før man nusser med de små hvalpe. Skal man ud og besøge flere Kenneler samme dag. Prøv om det ikke kan lade sig gøre og besøge de yngste hvalpe først. Det ældre hvalpene er, det stærkere er de. Og hvorfor skriver jeg dette? Der er faktisk Kenneler hvor hvalpene er døde pga udefra kommende infektion. Har man selv en eller anden form for infektion, kunne det være man skulle vente med at besøge små hvalpe.

PS. Vi sælger ikke eurasier til folk der bor i lejlighed, uden have.

Vi har desværre igennem årene fået flere hvalpe tilbage, som blev triste af at bo i en lejlighed, da de helst opholder sig udenfor meget af dagen.

Man vil også have svært ved at bære en hvalp op og ned af trapperne ,mindst 4 gange om dagen, når den skal ud og nifle, og de 4 gange er jo kun når den er blevet renlig, husk også at hvis hvalpen bliver til den store side, ja så kan de faktisk veje 30 kg allerede når den er ½ år gammel, men man skal nok satse på at 20 kg ikke er unormalt.